Instalatii electrice de tensiune medie

Activitatea principală are trei direcții

  1. Racordarea la rețeaua de tensiune medie pentru consumatorii industriali noi sau care doresc creștere de putere.
  2.  Devierea de rețea de tensiune medie dacă această deviere este necesară din diverse motive, dacă de exemplu este o condiție de aprobare PUZ ( Plan urbanistic zonal ) sau AC( autorizație de construire )
  3.  Trecerea de la măsurarea energiei electrice de tensiune joasă la măsurarea energiei electrice de tensiune medie. În acest caz se modifică contorizarea și cu aceasta tariful de energie electrică. În toate variantele există o procedură bine determinată prin care se strâng datele necesare obținerii AC pentru lucrările respective. Se obține un ATR, o fișă de soluție, se elaborează un proiect, se avizează, se obțin toate documentele legale necesare pentru AC, se execută lucrarea, se recepționează.

Așa enumerate nu par complicate, dar 65 de pași necesari după un algoritm specific pot complica lucrurile. Diversitatea de variante posibile devine repede un coșmar dacă nu ai un specialist de încredere care te ghidează în acest proces.

Cele peste 50 de posturi de transformare, zecile de treceri de măsurare de la tensiune joasa la tensiune medie sunt dovada că ne efectuăm sarcina eficient și în cel mai scurt timp posibil.

Dacă iei în calcul că fiecare zi pierdută nu se mai poate recupera, conștientizezi că soluția cunoscută și sigură e cea mai bună variantă la care poți apela.

Poți uita de toate aceste probleme chinuitoare printr-o singură semnătură pe actul de încredințare directă, prin care noi preluăm toate problemele de pe umerii tăi, rezolvăm toate problemele birocratice și tehnice până la recepția finală a lucrării.

Contactează-ne

Ai nevoie de mai multe informații sau dorești o colaborare cu noi?