De ce Elecon?

Despre noi

Puterea soluției

Elecon este un specialist în instalații electrice care își sprijina clienții să se racordeze la rețeaua de medie tensiune în maximă siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

In cei peste 30 de ani de experienta am acumulat know-how-ul necesar  sa putem servi nevoilor tale de business in cea mai optima maniera. 

Ce inseamna asta pentru tine? 

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele în domeniul alimentării cu energie electrică intr-un mod rapid, inteligent, implementad solutii optimizate in vederea consumului energetic. 

Vă ajutăm să reduceti factura de energie  electrică,  să vă exploatați în maximă siguranță instalațiile.

Pe de alta parte ajutăm clienții  care doresc să execute o producție industrială într-o hala  de producție. 

Pentru aceasta putem livra  proiectarea,  execuția și întreține  instalațiile aferente  , inclusiv conectarea utilajelor la rețelele de instalație electrică aer comprimat apă , etc.

Conform cuvintelor ce ne definesc – Puterea soluției – vom livra cele mai adecvate soluții care rezulta din experienta noastra de peste 30 de ani în domeniu.

Prin suprapunerea proiectarii si a execuției reducem timpul total dintre contractare și recepție la minim , eliminand toate perioadele de așteptare inutilă cauzată din diverse motive. 

Cel mai scurt timp cu costuri minime folosind puterea solutiei

Contactează-ne

Ai nevoie de mai multe informații sau dorești o colaborare cu noi?